„Iránytű a biztonságban”

Cégünk vagyonvédelemben szerzett szakmai tapasztalatára építve került szolgáltatásaink palettájára a megbízott audit termékcsomag. Ezt cégünk az ISO minőségirányítás alapelvei alapján hozta létre, speciálisan a vagyonvédelmi tevékenységre megalkotva. Mit értünk mi ez alatt, hogy vagyonvédelmi auditálás és miért kell van rá szüksége egy megrendelőnek!

Az auditálás lényege:

  • Az audit nem hibákat keres. Eredménye azonban az, hogy rámutatva a működés kritikus pontjaira segíti a vezetőséget a javító intézkedések bevezetésében.
  • Az audit hatékonyság-központú, azaz a követelmények betartásának hatékonyságát, megfelelőségét vizsgálja. A vezetőségi átvizsgálás hatásosságot vizsgál. A vezetőségnek azt kell megállapítani segítségével, hogy a vagyonvédelmi irányítási rendszer mennyire szolgálja a vállalati érdekeket.

Az audit megtervezése és előkészítése az audit céljának, ezáltal pedig a követelményeinek meghatározásával kezdődik. Le kell határolni az audit terjedelmét és határait a földrajzi elhelyezkedés, a szervezeti egységek, a vizsgálandó folyamatok és az audit időintervalluma tekintetében. A határok meghatározásának szerepe van a követelmények pontos meghatározásában, továbbá az auditot végző csoport összeállításában. Fontos megjegyezni, hogy a fenti kérdéséket az auditot kérő határozza meg!

Miért szükséges évenkénti több ciklusban ezt megtenni:

  • A megszokott napi munkavégzés miatt szinte soha nem tűnik fel az általunk feltárt hiányosság, amely minden estben deficitet jelent a megrendelőnknek!
  • Átfogó képet nyújt a jelenlegi vagyonvédelmi helyzetről a területen. Ide értjük szolgáltatás ár érték arányát, bonyolítását, felkészültségét, hiányosságát.
  • Cégünk függetlenül részrehajlást kizárva végzi tevékenységét csak a meghatározott paramétereket veszi figyelembe az auditálás lefolytatása során.
  • Mindenki tudja, ha auditálások vannak egy cég életében folyamatosan a dolgozók is nagyobb és folyamatos rendtartással, illetve fegyelemmel végzik a munkájukat!

Cégünk szerződéskötéskor kijelenti és vállalja, hogy a szerződésben meghatározott ideig az auditált területen vagyonvédelmi tevékenységet sem Ö se partnercége(i) nem fognak végezni, erre vonatkozóan semmilyen akármilyen, illetve bármely ráutaló magatartást elutasít és elhatárolja magát a leírtak szerint!

Mi ehhez értünk, nem akarunk mások lenni csak azok, akik az elmúlt 10 évben voltunk.
Bízzon bennünk mert iránytűt mutatunk a biztonságban!