„Iránytű a biztonságban”

Cégünk 2020-ban egy újra gondolt piaci termékkel állt elő a változó gazdasági és társadalmi elvárásoknak eleget téve. A megrendelőink gazdasági és etikai igényén keresztül több hónapos piackutatás is előzte meg a megalkotást. A termék által összhangba tud kerülni megrendelőnk az általa már jól ismert megszokott munkavállalóival, a biztosítók által előírt igényekkel, illetve cégünk leveszi a mindennapi gondot a megrendelőnk munkavállalójának képzéséről, ellenőrzéséről, és nem utolsó sorban megbízhatóságáról.

A fentiekben szerintünk minden munkaadó, tulajdonos, illetve humánerőforrás gazdálkodó egyetért abban, hogy a saját foglalkoztatásban lévő olyan személyek, akik a javak védelmében (ide értjük: portás, recepciós, őr, vagyonőr, telepi portás stb.…) vannak foglalkoztatva kiemelten kell kezelni!

Mert napi szinten időt és energiát emészt fel az ellenőrzésük és az információk átadása oda-vissza, vagy éppen pótlásuk. Nem is említve az új technológiák bevezetésével járó időt és energiát, melyet sokan éppen ezért nem vezetnek be. De ha mindent megtesszük az említettekből az akkora anyagi ráfordítást igényel, amely egy plusz munkavállalónyi bérköltséget produkál.

Cégünk ebben segíti megrendelőit piaci előnyhöz jutni az által, hogy levesszük az említett terheket a vállukról mert ebben mi vagyunk otthon szakmailag, technikailag és humánerőgazdálkodásban.

Cégünk havi díjazása a töredék része egy saját foglalkoztatott munkavállaló bruttó havi munkadíjának. A NEW – NEWS projekt termék szolgáltatási díja minden esetben egyedileg kerül megállapításra, de mint írtuk a díj töredéke annak, amit jelenleg erre fordít cége.

Kinek ajánljuk a NEW – NEWS termékünket:

  • Meglévő saját állománnyal rendelkezőknek!
  • Szerződött partnerrel dolgozik, de váltani akar saját foglalkoztatásra!
  • Szerződött partnerrel dolgozik, de költséget akar csökkenteni!
  • Nyitott a 2020-ban történő gazdasági változásokra!
  • Megunta, elege van az ismeretlen idegen megbízhatatlan és állandóan változó személyekből, akiket a szerződött cég prezentál nap mint nap!
  • Változást szeretne, megújítással járó új arculatot, hogy vállalkozása megítélése a lehető legpozitívabb legyen vevőinek szemében.
  • Mindenkinek...........................

Mi ehhez értünk, nem akarunk mások lenni csak azok, akik az elmúlt 10 évben voltunk.
Bízzon bennünk mert iránytűt mutatunk a biztonságban!