„Iránytű a biztonságban”

Cégünk az élőerős vagyonvédelmi szolgáltatás területén, magas szakmai színvonalon rendelkezik tapasztalatokkal, a szolgálat minden formájában. Objektumok (irodaházak, telephelyek, raktárak stb.), bel- és kültéri rendezvények biztosítása, valamint személyek védelme és kísérése. A Megrendelő igénye szerint tudunk biztosítani egy, illetve több vagyonőrrel 24 órás folyamatos, vagy időszakos vagyon-, illetve személybiztosítást, formaruhában, vagy megfelelő polgári ruhában és kért felszerelésekkel (pl. gumibot, gázspray, szolgálati mobiltelefon, rádió adó-vevő készülék, esetlegesen munkavédelmi felszerelések, elemlámpa) együtt.

Vagyonőreink megjelenésére, viselkedésére, szakmai, fizikai, kommunikációs és problémakezelő felkészültségére, valamint egészségi állapotára, kiemelt figyelmet fordítunk. Ezeknek a képességeknek az ellenőrzésére és szinten tartására többek között az egyik garancia és biztosíték, a vezetői és irányító állomány, melyben két szolgálati járadékos rendőr főtiszt és egy önkéntes műveleti tartalékos honvédtiszt is található, több évtizedes parancsnoki tapasztalattal.

Az élőerős őrzések biztosításánál, az őrhelyek, vagy járőr útvonalak őrutasításait, minden esetben a Megrendelő megbízottjával egyeztetjük és jóváhagyatjuk.

A jóváhagyás azért is kiemelt jelentőségű, mert így a Megrendelő által kért biztosítási feladatok nemcsak a szerződésben, de az őrutasításokban is a Megrendelő igénye szerint kerülnek írásban rögzítésre. Ez mind a Megrendelőnek, mind Cégünknek is mintegy jogi biztosíték a szolgálat teljesítése vonatkozásában.

Az élőerős vagyonőri állomány vezetői ellenőrzéséről minden esetben jegyzőkönyv készül, melyet igény esetén, a Megrendelő rendelkezésre biztosítunk, betekintés céljából.

Lehetőség van az élőerős vagyonőri állomány megerősítésére, amennyiben azt a Megrendelő legalább 24 órával előtte jelzi Cégünk megbízottjának. Folyamatos, 24 órás vezetői ügyeletesi szolgálatot is biztosítunk, így egy esetleges probléma felmerülése esetén, mind a vagyonőri állomány, mind pedig a Megrendelő megbízottja el tudja érni a szükséges intézkedések megtételére feljogosított vezetőt.

Fegyveres vagyonőri szolgálat biztosítására is van lehetőség, amennyiben a Megrendelő, a szerződés megkötése előtt 45 nappal kiállít Cégünk részére szándéknyilatkozatot, amely szükséges a területileg illetékes rendőr-főkapitánysághoz benyújtandó fegyveres feljogosítási kérelemhez.

Mi ehhez értünk, nem akarunk mások lenni csak azok, akik az elmúlt 10 évben voltunk.
Bízzon bennünk mert iránytűt mutatunk a biztonságban!