„Iránytű a biztonságban”

Cégünk kétfajta gépkocsizó járőrszolgálatot biztosít, a Megrendelő igénye szerint.

Az egyik olyan típusú járőrszolgálat, amikor a gépkocsizó járőr, mindig azonos időpontokban jelenik meg a szolgáltatás helyén. A másik típusú járőrszolgálatnál, a vagyonőrnél lévő „csekkoló” generálja a véletlenszerű ellenőrzési időpontokat, amikor az adott objektumot ellenőrizni kell. Mindkét típusú ellenőrzésnél, az ellenőrzések végrehajtása rögzítésre kerül.

Egy esetlegesen bekövetkező esemény esetén, természetesen a gépkocsizó járőr, az ellenőrzések időpontjától függetlenül is elérhető és azonnal a helyszínre vonul. A gépkocsizó járőrszolgálatot ellátó vagyonőröknél is kiemelt elvárás a megjelenés, egészségügyi és fizikai alkalmasság, a problémakezelő készség és a megfelelő gépjárművezetői gyakorlat.

A gépjárműveink műszaki állapota és típusai alkalmasak arra, hogy a vagyonőr a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezzen. A gépkocsizó járőr vagyonőr, formaruhában teljesít szolgálatot és felszerelései közé tartozik többek között gumibot, gázspray, valamint elemlámpa. A gépkocsizó járőrszolgálatot ellátó vagyonőröknél, a vezetői állomány rendszeresen ellenőrzi többek között a reagálási időt és gépjárművezetői gyakorlati alkalmasságát.

A gépkocsizó járőr, szükség esetén, megerősítő erőként is igénybe vehető, egy adott szolgálati helyen bekövetkező eseménynél.

Képzéseink & Auditok

  • A képzés programja igazodik az adott objektum speciális sajátosságaihoz.
  • A vagyonőri állomány szakmai ismeretszintjének felmérése tesztlapok kitöltésével a megjelent új jogszabályok ismertetése, a jogszabályi változások áttekintése.
  • Az ISO minőségirányítási rendszerből eredő, a konkrét munkahelyre vonatkozó tapasztalatok ismertetése.
  • A konfliktuskezelés, kommunikáció, általános viselkedés, magatartás tapasztalatainak értékelése, a helyes és követendő eljárások megbeszélése.
  • A megbízó értékelése a szolgálati feladatok teljesítésének színvonaláról, a megbízói elvárások ismertetése (ezt meghatározott időközönként a megbízóink képviselői személyesen ismertetik).

Mi ehhez értünk, nem akarunk mások lenni csak azok, akik az elmúlt 10 évben voltunk.
Bízzon bennünk mert iránytűt mutatunk a biztonságban!